повеќестепени

4SR 4“ потопни пумпи

Професионални потопни пумпи со дијаметар од 4“, погодни за употреба со чиста вода и течности со песок или нечистотии до 150 грама во метар кубен.
Високата ефикасност и прилагодливост овозможува употреба во било какви услови, како што се наводнување, системи за зголемување на притисок, противпожарни системи и слично. Професионалниот дизајн на силното тело и моторот потопен во масло овозможуваат потопување до 100 метри длабочина.

4BLOCK 4“ едноделни потопни пумпи

Потопни пумпи спремни за инсталација, направени во едноделно тело од не’рѓосувачки челик. Комплетирани со мотор со вграден кондензатор и биметал за термичка заштита, како и 20 метри кабел за напојување. Погодни се за пумпање на чиста вода од бунари или дотоци на вода со содржина на песок до 150 грама во метар кубен течност. Се користат за домашни апликации и системи за наводнување на земјоделски површини.

PLURIJET 80-90-100-130-200 Високопритисни пумпи

Тивкото работење, постојаноста и малата употреба на енергија ги прави вакумските пумпи од типот “PLURIJET” препорачливи за системи за наводнување или цивилни употреби каде што има потреба од големи притисоци. Нивниот дизајн овозможува да се употребуваат дури и ако има воздух во системот. Може да се користат во комбинација со системи за регулација на притисок, и станици за зголемување на притисокот.
Погодни за употреба со чиста вода и течности кои не се хемиски агресивни кон материјалите од кои е направена пумпата.

2CP Пумпи со двојни перки и комори

Високата ефикасност и приспособливост дури и во најневообичаени услови, ги прави пумпите од овој модел идеални за употреба во земјоделски, индустриски и домашни потреби. Се користат и во комбинација со системи за зголемување на притисок, при големи должини на текот, како и за противпожарни станици.
Погодни за употреба со чиста вода и течности кои не се хемиски агресивни кон материјалите од кои е направена пумпата.